Büyülenme Hakkında Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Bu önlemler kapsamında müstelzim noktalarda sınırlı bir müddet ısı ve sıcaklık intikaline direnebilecek yangın bapları kullanılır.

Bununla yan yana yangın merdivenlerinin bir yerının kemiksiz olması ve dumandan sarsılma ihtimalini giderilmiş etmesi yardımıyla binalarda tanıdık yangınlarda sevimli zayiatının olma ihtimali ağır oranda düşmektedir.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır uzman ekibimiz marifetiyle üretimini yaptığımız Yangın Çıkış Kapısı modellerinin muvaffakiyetsı ile öteki Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından faik kalite, peklik, %100 projeye düzen ve şık paha politikamız ile ayrışmaktayız.

Yangın Kapısı Ne Asılmışr? Her binanın sahip evetğu düz ve ihtiyacı delik önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Kapıları Montajı spesiyalist takımlar tarafından yapılmaktadır.

Bapnın Aksesuarları : Yangın Çıkış Baplarının en önemli aksesuarı ürkü pas kilit sistemidir. Bu tertibat yardımıyla kapı uslu bir hareketle açılabilir ve hızlı bir şekilde boşaltma esenlanabilir.

Siz de yangın bapsı fiyatları için bilgi yutmak yürekin bizim ile iletişime geçebilirsiniz.

Birkötü yangın bapsı modelinin yan aldığı bu alanda; ürkü barlı yangın bapsı, camlı yangın bapsı, çelik kapı, tezyinî yangın kapıları, ölçün yangın kapıları üzere modeller de bulunuyor.

Yangın Bapsı Kilidi bapnın kendi kendine kapanması ile alay malay devreye giren, ısı ve yamanın özge tarafa geçmesini önleyen Yangın Bapsı Mekanizmalarının en önemlilerinden birisidir. Bu kilit sebebiyle Yangın Bapsı sıkı sıkıya kapanmaktadır.

Yangın Kapısı seçerken nazarıitibar edilmesi gereken temelı noktalar vardır. Öncelikle Yangın Çıkış Kapısının peklik süresi ve derslikı belirlenmelidir.

Dayanıklılık: Yangın yangın kapısı kapkaloriın yangına dayanıklı olması ve belirli bir süre süresince ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Bapnın dayanıklılığına nazaran belirlenen “EI” değeri, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Ürünlerimiz TSE yangın bapsı sertifikasına sahiptir. Bu sertifikanın canipıdüzen firmalar yangın kapısı deney raporlarına da iye olmalıdır.

Yangın Kapıları ısı ve esrar sızdırmadığı muhtevain insanların dumandan zehirlenmesine ket olan müstacel hâlet kapı modeli olarak bilinmekte, Yangın Yönetmeliği kapsamında az daha kamu cıvıl cıvıl olan binalarda kullanılması mecburi kılınmaktadır.

Aynı zamanda yangın kapkaloriın eğer olmazsa olmazları beyninde; kapı aksesuarları da yer aldatmaıyor. Kapı kolları ve şaft kapakları bu alanda ön plana çıkıyor.

Yangın bapsı, isminden de anlaşılacağı gibi yangın ve benzeri acil durumlarda insanların en hızlı ve esenlıklı bir şekilde boşaltma edilmesini sağlayan kapı sistemleridir.

Report this wiki page